2021-03-22 07:51:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma történik valami, ami miatt ráébredsz, hogy jól döntöttél a közelmúltban

Napi horoszkóp március 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Vénusz is a Kos jegyén halad keresztül. Most az elképzeltnél is nagyobb sikert arathatsz, ha nem vonulsz a háttérbe szerénykedve. A szerelemben csak akkor lehetsz boldog, ha nem megadod magad az eseményeknek, hanem kiharcolod mindazt, amire vágysz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Magabiztosságod nagymértékben megnő, ez elősegíti, hogy fontos döntéseidet kellő időben tudd érvényesíteni. Egy régi ismerősöd kerül közvetlen közelébe a munkahelyeden. Nem tetszik ez a helyzet, mert korábban sem jöttetek ki jól. Igyekezz félretenni előítéleteidet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha nem vagy elégedett önmagaddal vagy beosztásoddal, akkor ma megtalálhatod az utat a változáshoz. Ha a héten kölcsön adsz, megteheted, de arra számíts, hogy sose látod viszont a pénzedet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében jár. Az anyagiak most háttérbe szorulnak, és megtalálhatod a békét, a megnyugvást a családi életben, kötelékeidben. Nagyszerűen rá tudsz hangolódni mások igényeire, és ezzel boldogságot hozol az életükbe!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha folyton a jövőn rágódsz, azzal csak a jelen eseményei elé gördítesz akadályokat! Belső éned tudni fogja, ha változtatni kell az életeden, hallgass rá. Ahhoz viszont csend kell! Engedd, hogy ne befelé, hanem kifelé áramoljanak energiáid.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Még mindig nem tudod, milyen rizikót vállalsz azzal, ha feladod eddigi terveidet - inkább ne mozdulj semerre se. Egy közeli munkatársadnak szüksége van rád, de lehet, hogy most nem tudsz neki segíteni, hiába minden jó szándék.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munka frontján le kell zárnod egy életszakaszt, egy váratlan fordulat ugyanis mostanság mindent a feje tetejére állíthat. Talán új munkahelyre kerülsz, talán a régi helyeden cserélődnek ki a kollégák, vagy a főnök.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében jár, ez érzelmessé, gyengéddé tesz. A szeretteidnek szüksége is van erre az elfogadásra, empátiára, amivel közelítesz feléjük. Jó ma a társaságában lenni a Skorpiónak!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ezúttal pénzt csak komoly erőfeszítések árán szerezhetsz, nem pedig szerencsével. Ebben az időszakban az apró és részletes lépésekre kell koncentrálni, melyeket könnyedén kézben tarthatsz, és amelyek jelentősen növelhetik anyagi javaidat és befolyásodat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kicsit neki kell veselkedni a munkának: ha vállalod az erőfeszítést, néhány hét múlva learathatod a babérokat. Ha állást keresel, akkor most szerencse érhet, találhatsz egy kedvező lehetőséget, vagy egy ismerősöd hív fel egy ajánlattal.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyében jár. Ma történik valami, ami miatt ráébredsz, hogy jól döntöttél a közelmúltban, és az a jó döntés most sokat nyom a latban, nem várt előnyökhöz segít. Igazán elégedett lehetsz!


Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy érzed, mindent megtettél valamelyik ügy érdekében, nem rajtad múlott a kudarc. Mégis lelkifurdalás kerít a hatalmába, újra és újra végiggondolod, hol hibáztál. Kár ezen rágódnod, inkább a megoldáson kellene fáradoznod. Meg is fogod találni, még ma!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: